Ας γνωριστούμε..,

Διαιτολόγος Διατροφολόγος Εκπαιδευτικός

01

Λίγα λόγια για μένα

Είμαι διαιτολόγος – διατροφολόγος και εκπαιδευτικός. Διετέλεσα εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας. Εργάστηκα σε δημόσια ΙΕΚ υπό την ιδιότητα του εκπαιδευτικού στα γνωστικά αντικείμενα της Διατροφής. 
Παρακολουθώ τις τρέχουσες εξελίξεις πάνω σε θέματα διατροφής, αθλητικής διατροφής, κλινικής διατροφής, παχυσαρκίας και διατροφικών διαταραχών.
Παράλληλα αρθρογραφώ σε site, περιοδικά και εφημερίδες. Έχω παρουσιάσει διάφορες εργασίες σε ημερίδες και έχω κληθεί ως ομιλήτρια σε διάφορες εκδηλώσεις.
Οι απόψεις και τα άρθρα μου βασίζονται σε εμπειρία και γνώση που διαθέτω αλλά και στη συνεχή ενημέρωση από σεμινάρια και έρευνες. 

Πρόσφατα έλαβα τον τίτλο «Master Practitioner οn Eating Disorders and Obesity» από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED). 

Είναι σημαντικό ο καθένας να κοιτάξει με κριτική ματιά τη διατροφή του και να προβληματιστεί τί χρειάζεται να βελτιώσει. Έτσι, συνειδητά θα αναζητήσει νέες λύσεις και νέες καλύτερες συνήθειες. 
 
Το ερευνητικό μου ενδιαφέρον εστιάζεται και στον τομέα της αθλητικής διατροφής καθώς η ίδια είμαι ενεργή αθλήτρια και συμμετέχω σε αγώνες δρόμου.
 
Ας γνωριστούμε.. Μαρίνα Ζαχαράκη

Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα μου εδω

Σας καλωσορίζω λοιπόν! Καλή ενημέρωση!

04

Επικοινωνία

ηηη

Για οποιαδήποτε απορίας σας...

μη διστάσετε να μου στείλετε email..

Email: zaxarakimarina@gmail.com