αθλητική διατροφή

Squeezy και Windose από την AthleticPoint

 

Η ATHLETICPOINT ΕΠΕ άνοιξε το κατάστημά της στον Άγιο Στέφανο στις αρχές του 2009. Με βάση την μακροχρόνια εμπειρία των εταίρων στον αθλητικό τομέα και τις γνώσεις τους σχετικά με τις διατροφικές ανάγκες των αθλητών, η ATHLETICPOINT EΠΕ θεωρεί υποχρέωσή της να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες αυτές και να προσφέρει την μέγιστη ποιότητα διατροφικών συμπληρωμάτων για όσους αθλούνται, αλλά και για όσους θέλουν απλώς να βελτιώσουν τη δομή του σώματός τους.

Η εταιρία μας κατάφερε να κερδίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία επώνυμων εταιριών στον τομέα αθλητικών συμπληρωμάτων, όπως την SQUEEZY SPORTS NUTRITION, Γερμανία; και την WINDOSE INTERNATIONAL, Βέλγιο. Λίγα επιλεγμένα προϊόντα από την μεγάλη γκάμα:
SQUEEZY PERFORMANCE
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

SQUEEZY ENERGY GEL 
Ενεργειακό τζελ υδατανθράκων με φρουκτόζη για την άμεση και μαλτοδεξτρίνη για τη διαρκή παροχή ενέργειας. Με νάτριο και κάλιο για την υποστήριξη του μυικού συστήματος και χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή χημικές γλυκαντικές ουσίες.
Διατίθεται σε φακελάκι των 25 γρ. στις γεύσεις λεμόνι, μπανάνα, φράουλα, ροδάκινο-πορτοκάλι και βανίλια.

SQUEEZY ENERGY SUPER GEL (με καφεΐνη)
Ενεργειακό τζελ για παροχή άμεσης ενέργειας στη συμαντική τελευταία φάση του αγώνα. Περιέχει μαλτοδεξτρίνη για τη διαρκή τροφοδοσία ενέργειας, γλυκόζη για την άμεση τροφοδοσία ενέργειας, κι επιπλέον καφεΐνη για την έξτρα δόση ενέργειας.
Διατίθεται σε φακελάκι των 25 γρ. σε γεύση κόλα.

SQUEEZY ENERGY GEL RACER και SQUEEZY ENERGY SUPER GEL RACER
5 φακελάκια squeezy energy gel μέσα σε ένα μπουκάλι. Η συσκευασία ανοιγοκλείνει εύκολα με ένα μόνο χέρι και είναι ιδανική για τη διάρκεια του αγώνα.
Διατίθεται σε μπουκάλι των 125 ml στις γεύσεις λεμόνι, βανίλια, μπανάνα και το squeezy energy super gel racer σε γεύση κόλα.

SQUEEZY ENERGY BAR 
Ενεργειακή μπάρα υδατανθράκων, ιδανική για κατανάλωση πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας. Περιέχει μόνο 4,9 γρ. λιπαρά, αλλά 73 γρ. υδατάνθρακες ανά 100 γρ.
Διατίθεται σε συσκευασία 50 γρ. σε γεύση φρούτα

SQUEEZY ENERGY SUPER BAR (με καφεΐνη)
Ενεργειακή μπάρα υδατανθράκων, ιδανική για κατανάλωση πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας. Περιέχει μόνο 2,1 γρ. λιπαρά, αλλά 75 γρ. υδατάνθρακες ανά 100 γρ. Η μπάρα περιέχει 50 mg καφεΐνη, που αντιστοιχεί με μισό φλιτζάνι καφέ.
Διατίθεται σε συσκευασία 50 γρ. σε γεύση κόλα.

SQUEEZY RECOVERY BAR
ΝΕΟ στην γκάμα μας: Πρωτεϊνόμπαρα για κατανάλωση μετά την αθλητική δραστηριότητα. Περιέχει 30 % πρωτεΐνες για την ανάπλαση των μυών και υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και 44 % υδατάνθρακες για την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας.
Διατίθεται σε συσκευασία των 50 γρ. σε γεύση βανίλια με επικάλυψη σοκολάτας.

 

SQUEEZY NANO ENERGISED MINERAL GEL (συμπλήρωμα διατροφής με μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία)

Το SQUEEZY NANO είναι ένα πλήρες προϊόν φυτικής προέλευσης χωρίς χημικά πρόσθετα, το οποίο τροφοδοτεί το σώμα με ενεργοποιημένα μεταλλικά στοιχεία που προέρχονται από φυλλοβώλα δέντρα.
Το SQUEEZY NANO παρέχει στο σώμα σημαντικά μακρο-μεταλλικά στοιχεία (μέταλλα, τα οποία προσλαμβάνει το σώμα σε μεγάλες δοσολογίες, π.χ. μαγνήσιο) και ίχνη μετάλλων (μέταλλα, τα οποία το σώμα προσλαμβάνει σε μικρότερες ποσότητες, π.χ. σίδηρο) σε μία υψηλά βίο-αφομοιούμενη φόρμουλα, ώστε να απορροφώνται ταχύτατα και πλήρως από το σώμα. Αυτή η υψηλή ικανότητα βιο-αφομοίωσης προκύπτει από τη διαμόρφωση των μεταλλικών στοιχείων σε ενεργοποιημένα μεταλλικά στοιχεία σε μία σταθερή και εξαιρετικά μικροσκοπική μορφή.
Χάρη σε μία πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής τόσο τα ευδιάλυτα όσο και τα δυσδιάλυτα ιχνοστοιχεία προσφέρονται σε ιδιαίτερα μικρό, μοριακό μέγεθος. Σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα μπορούν με αυτό τον τρόπο να απορροφηθούν από τον οργανισμό σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. ‘Ενα μεγάλο μέρος μέρος των ιχνοστοιχείων απορροφάται ήδη μέσω της βλεννώδους μεμβράνης της στοματικής κοιλότητας και μεταφέρεται στα σωματικά κύτταρα.
Το SQUEEZY NANO περιέχει περισσότερα από 20 μεταλλικά στοιχεία και
• ενισχύει τη σωματική αποκατάσταση μετά από εντατική φυσική δραστηριότητα
• υποστηρίζει τη δόμηση των μυών (π.χ. με τη βοήθεια του χρωμίου) και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα υποστηρίζοντας την ενζυματική λειτουργία
• παρέχει στο σώμα τα απαραίτητα αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία, τα οποία δρουν προληπτικά κατά της υπερ-οξείδωσης (όπως π.χ. το γαλακτικό οξύ) των μυών
• περιέχει όλα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία που είναι υποστηρικτικά της λειτουργίας σχηματισμού των οστών.
Διατίθεται σε κουτί των 10 τεμαχίων των 2,8 γρ. (διπλού θαλάμου)

SQUEEZY SOCCER (σκόνη για ανάμιξη αθλητικού ροφήματος)
Αθλητικό συμπλήρωμα που ξεχωρίζει λόγω της ειδικής του σύνθεσης. Σε αντίθεση με πολλά άλλα αντίστοιχα προϊόντα το squeezy soccer, εκτός από τον εφοδιασμό ενέργειας χάρη στους υδατάνθρακες που προέρχονται από φρουκτόζη, γλυκόζη (για άμεση παροχή ενέργειας) και μαλτοδεξτρίνη (για διαρκή παροχή ενέργειας), διαθέτει μαγνήσιο, νάτριο και κάλιο σε ιδανικές αναλογίες, έτσι ώστε να υποστηρίζεται το μυϊκό σύστημα και να αποφεύγονται οι μυϊκές κράμπες. Το βασικό στοιχείο το οποίο κάνει το squeezy soccer μοναδικό είναι ένα ειδικό υδρολιμένο κολλαγόνου που υποστηρίζει την ανάπλαση των χόνδρων στις αρθρώσεις. Δεν περιέχει περιττά, μη ουσιώδη συστατικά και χημικές ουσίες όπως π.χ. ασπαρτάμη.
Διατίθεται σε συσκευασία των 800 γρ. σε γεύση λεμόνι.


SQUEEZY WEIGHT LOSS
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

SQUEEZY ATHLETIC – LOSE FAT. NOT POWER. 
Όποιος πιστεύει πως το σημαντικότερο σε μία δίαιτα είναι η απώλεια βάρους, κάνει λάθος. Στις αυστηρές <δίαιτες πείνας> οι περισσότεροι χάνουν, εκτός από ζωτικότητα και ενέργεια, προπάντων υγρά και μυική μάζα, ενώ ταυτόχρονα το ποσοστό λίπους του σώματος συχνά ανεβαίνει. Το SQUEEZY ATHLETIC ξεχωρίζει. Παρασκευασμένο σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές διαπιστώσεις, το προϊόν ολικής αλέσεως που αποτελείται από σιτάρι από το οποίο έχει αφαιρεθεί σχεδόν ολοκληρωτικά το άμυλο, περιέχει φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες υψηλής διατροφικής αξίας με εξαιρετικά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (<20,0). Έτσι, ο δείκτης σακχάρου του αίματος διατηρείται σχεδόν σταθερός ώστε να εξασφαλίζει έναν ιδανικό μεταβολισμό. Το γεγονός αυτό καθιστά το SQUEEZY ATHLETIC ως μία πλήρης αντικατάσταση γεύματος και μοναδικό στη λειτουργία του. Για όσους θέλουν να χάσουν στοχευμένα λίπους και θέλουν παρά τη δίαιτά τους να διατηρήσουν τη ζωτικότητα και απόδοσή τους.
Διατίθεται σε συσκευασία των 675 γρ. και σε κουτί με 10 φακελάκια (μερίδες) των 45 γρ.

SQUEEZY ATHLETIC TABS (συμπληρωματικά δισκία του SQUEEZY ATHLETIC)
Μασώμενα δισκία που η σύνθεσή τους τα κάνει πολυλειτουργικά. Με τα SQUEEZY ATHLETIC TABS ελέγχετε αυθόρμητες επιθέσεις πείνας. Οι δείκτες σακχάρου και ινσουλίνης παραμένουν χαμηλοί. Αποφεύγονται οι παρασπονδίες με γλυκίσματα και snacks.
Διατίθονται σε συσκευασία των 50 δισκίων.
WINDOSE
WINDOSE ENERGY GEL


NΕΟ στην Ελλάδα: WINDOSE ENERGY GEL (βιολογικό ενεργειακό τζελ)
Μία σύνθεση επιλεγμένων συστατικών, το καθένα βιολογικής προέλευσης, αποτελεί το windose energy gel. Το κύριο συστατικό, το σιρόπι σιταριού (χωρίς γλουτένη), τροφοδοτεί το σώμα τόσο με γλυκόζη την οποία μετατρέπει ο οργανισμός σε άμεση ενέργεια όσο με φρουκτόζη η οποία εξασφαλίζει τη διαρκή παροχή ενέργειας και υποστηρίζει το σώμα κατά ολόκληρη τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας. Με αυτό τον τρόπο, ο αθλητής – είτε στην προπόνηση έιτε στον αγώνα – αποφεύγει να πάθει υπογλυκαιμία ή να αισθανθεί κόπωση, και μάλιστα έχει την ενέργεια για να κάνει <το μίλι παραπάνω> – και όλα αυτά σε καθαρά βιολογικά επίπεδα. Εκτός από το σιρόπι σιταριού, το windose energy gel περιέχει εκχύλισμα αιθέριων έλαιων βιολογικής προέλευσης (από πεύκο και λεμόνι βιολογικής παραγωγής) κι επιπλέον βιταμίνη C βιολογικής προέλευσης από ασερόλα (Acerola). Διατίθεται σε φακελάκι των 40 γρ. σε γεύση λεμόνι.

 

 

Ελάτε την Παρασκευή 06/11/09 και το Σάββατο 07/11/09 στην ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO 2009 στο Ζάππειο κι εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές εκθεσιακές προσφορές που ισχύουν μόνο τότε και αποκλειστικά για τους επισκέπτες!
Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 7, Περίπτερο 22.

 

ATHLETICPOINT ΕΠΕ 
Εισαγωγή – Εμπορία Συμπληρωμάτων
Διατροφής & Αθλητικών Ειδών
Σ. Παπάγου 4  14565 Άγιος Στέφανος
Τηλ. 210 6215405 begin_of_the_skype_highlighting 210 6215405 end_of_the_skype_highlighting  Fax 210 6215406
e-mail: info@athleticpoint.gr 