παράδοση στους Ιατρούς του ΠΑΓΝΗ

Παράδοση του δερματοσκοπίου για τις ανάγκες του Ιατρείου Μελανώματος.

Παράδοση του δερματοσκοπίου για τις ανάγκες του Ιατρείου Μελανώματος.

Παράδοση του δερματοσκοπίου

Σταματάκη Αγάπη-Διοργανώτρια του Τρέχοντας τον κόσμο για τη Ζωή-Ηράκλειο Σπυρίδων Καμπαξής- Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθονοδρόμων Κρήτης Αντωνογιαννάκη Χρυσή- Πρόεδρος του Ομίλου κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ

Είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι γνωρίζοντας ότι διευκολύνουμε με αυτό τον τρόπο το σημαντικό έργο του Ιατρείου Μελανώματος για την έγκαιρη  διάγνωση του καρκίνου του δέρματος. Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας, το Δήμο Ηρακλείου και όλους τους συμμετέχοντες διότι χωρίς αυτούς αυτή η δωρεά δεν θα ήταν εφικτή.

Ραντεβού του χρόνου-Καλή αντάμωση

Το "4ο Τρέχοντας τον κόσμο για τη Ζωή-Ηράκλειο" πραγματοποίησε το στόχο του, καθώς μαζί με τους συνδιοργανωτές του, το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και τον Όμιλο κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ έκανε δωρεά στη δερματολογική κλινική Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ένα σύγχρονο δερματοσκόπιο για τις ανάγκες του Ιατρείου Μελανώματος. Στην αγορά του εκτός από τα έσοδα του αγώνα, σημαντική ήταν και η χρηματική συμβολή του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ, ενώ συνέβαλε χρηματικά και το "4ο Τρέχοντας τον κόσμο για τη Ζωή-Πειραιάς".