1ο Belvedere Run summer run 2 & 6km. παραλαβή πακέτου και πληροφορίες

1ο Belvedere Run summer run 2 & 6km

 

Αγαπητοί μας συναθλητές καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ως κάτωθι:

 

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης -Ίκαρος με την συνεργασία του ξενοδοχείου Royal& Imperial Belvedere στην Χερσόνησο διοργανώνουμε καλοκαιρινό νυχτερινό αγώνα δρόμου με την επωνυμία 1st Belvedere summer run 2km & 6km 2023. που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Νικολάου Σκουλλή , ενώ θα τιμηθεί και η μνήμη του Τάκη Σκουλή του δασκάλου των αποστάσεων & υπεραποστάσεων που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 19 Αυγούστου 2023
 
Ώρα διεξαγωγής: 20:00
 
Διοργανωτές: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης -Ίκαρος με την συνεργασία του ξενοδοχείου Royal& Imperial Belvedere Resort- Κοινωφελής Οργανισμός  Δήμου Χερσονήσου
 
 
                    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  • ότι οι εγγραφές στον αγώνα κλείνουν την Πέμπτη 17/8 το βράδυ στις 22:00
  • το πακέτο του αγώνα τσάντα, μπλούζα ,αριθμό τσιπ θα μπορείτε να τα παραλάβετε  από την Παρασκευή το πρωί 11:00 – 18:00 και το Σάββατο 11:00 με 19:00 από την ρεσεψιόν που θα υπάρχει γραμματεία  του ξενοδοχείου Μπελβεντέρε εκεί θα πληρώσετε και την συμμετοχή σας (7) ευρώ.

  • Για την μετακίνησή σας την ημέρα του αγώνα 19/8  θα υπάρχει λεωφορείο με δωρεάν μεταφορά από το άγαλμα του Βενιζέλου στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου με αναχώρηση στις 17:45 και με επιστροφή στις 22:30.
  • Τα αγωνίσματα των 2& 6 χλμ. θα έχουν κοινή εκκίνηση στις 20:00 από το ξενοδοχείο στο Πισκοπιανό & επιστροφή για τα 2χλμ. και για τα 6χλμ, ξενοδοχείο- Κουτουλουφάρι- Πισκοπιανό- Άνω Χερσόνησος επιστροφή, στην διαδρομή θα υπάρχει σήμανση ανά χιλιόμετρο η διαδρομή θα είναι κλειστή για δύο ώρες στα οχήματα σε κάθε στενό θα υπάρχει κάλυψη , θα υπάρχει κάλυψη από την αστυνομία , Τμήμα Σαμαρειτών Ηρακλείου, της Οργανωτική επιτροπής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Ίκαρος , το ιατρικό κέντρο FRONTESK PRIME  θα παρέχει ασθενοφόρο με ιατρό  , και θα υπάρχουν τρεις απινιδωτές στην διαδρομή και στον τερματισμό . το όριο τερματισμού έχει καθοριστεί στις 1 ώρα & 30 λεπτά.
  • Πάρτι με μουσική και με πολλά εδέσματα προσφορά του ξενοδοχείου και των διοργανωτών  μετά τον αγώνα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου για όλους τους συμμετέχοντες & συνοδούς τους.
  • Απονομές επάθλων: Όλοι οι συμμετέχοντες στον τερματισμού τους θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής ενώ ενδεικτικά θα βραβευθούν ξεχωριστά με κύπελλο και μετάλλιο απονομής τα τρία πρώτα Αγόρια-κορίτσια των 2χλμ και οι τρεις άνδρες- γυναίκες των 6 χλμ. στα αγωνίσματα & στις απονομές  δεν υπάρχουν κατηγορίες
  • Πληροφορίες στο τηλ. 6955547666 Καμπαξής Σπυρίδων υπεύθυνος διοργάνωσης.