4ο τρέχοντας τον κόσμο για την ΖΩΗ

ΖΩΗ “running the globe for Zoi iv” Αποτελέσματα
ΖΩΗ
Με μεγάλη επιτυχία το “Running the globe for ZOI- ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ” ξεκίνησε πριν 4 χρόνια στη μνήμη της Ζωής Ταμπάκη, μιας υπέροχης φίλης και προσωπικότητας που χάθηκε από Μελάνωμα στα 35 της χρόνια. Η Ζωή υπήρξε μεταδιδακτορική συνεργάτης στο Albert Einstein College of Medicine στη Νέα Υόρκη.
Λίγους μήνες μετά το θάνατό της και με αφορμή τον αγώνα δρόμου SHORE RUN που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Seattle που σκοπό έχει την χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο, οι φίλοι και συγγενείς της Ζωής αποφάσισαν να τρέξουν, να περπατήσουν ή και να ποδηλατήσουν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα και ώρα.
Το ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ έχουμε την τιμή να περικλείεται και στο πρόγραμμα του Melanoma Research Foundation, ως επίσημη πια διοργάνωση.
με την συνδιοργάνωση των Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης και τον Όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της Δημοτικής Αστυνομίας , της Λιμενικής Αστυνομίας και την εθελοντικής ομάδας Φίλιος Ζευς.
ΖΩΗ
Στην 4η διοργάνωση έλαβαν μέρος περίπου 100 αθλητές-τριες και πεζοπόροι.
Τα αποτελέσματα έχουν ως κάτωθι:
ΑΝΔΡΕΣ 4χλμ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 4χλμ.
1ος Παπαδογιαννάκης Δημήτρης 1η Πετράκη Φωτεινή
2ος Κουφάλης Ανδρέας 2η Ζουμή Πελαγία
3ος Μπετεινάκης Γιάννης 3η Ζαχαράκη Μαρία
 
ΑΓΟΡΙΑ 1.000μ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1.000μ
1ος Καλέργης Δημήτρης 1η Κληρονόμου Ζωή
2ος Κριτζάς Γιώργος 2η Σταματάκη Όλγα
3ος Κανάκης Νίκος 3η Κληρονόμου Βάλια
 
Οι διοργανωτές ευχαριστούνε για την βοήθεια στην διοργάνωση τον Δήμο Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ,την Δημοτική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο Ηρακλείου,την Λιμενική Αστυνομία, τον ΟΛΗ Ηρακλείου,την Εφορία Αρχαιοτήτων, την Εθελοντική ομάδα Φίλιος Ζευς , όλους του χορηγούς μας και τους συμμετέχοντες αθλητές και πεζοπόρους.
ΖΩΗ
zoh