Γίνε μέλος.

Γίνε μέλος Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Γίνε μέλος

Γίνε μέλος.Για τον αξιόπιστο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του ΣΜΚ. Ειδικότερα εκείνων που έχουν οικονομικό κόστος και με σταθερό στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όλα τα μέλη του ΣΜΚ. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη καταβολή των συνδρομών. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλα τα μέλη του ΣΜΚ να καταβάλουν τις συνδρομές.(του τρέχοντος έτους ,και των παλαιότερων ετών για όσους δεν τις έχουν ήδη εξοφλήσει):

Με κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό του ΣΜΚ (Τράπεζα Πειραιώς(ΙΒΑΝ): GR3701727530005753015391631). Παρακαλούμε να αναφέρεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό σας στην κατάθεση της συνδρομής σας. Την απόδειξη της κατάθεσης μπορείτε να τη στείλετε με mail στο info@cretanmarathon.com . Σε περίπτωση καταβολής οποιουδήποτε ποσού υπέρ του ΣΜΚ. μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) από άλλη τράπεζα εκτός απο Τράπεζα Πειραιώς. Ο χρήστης θα πρέπει να αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, ώστε ο ΣΜΚ. να παραλαμβάνει το πλήρες προβλεπόμενο ποσό. (επιλογή «OUR», «Έξοδα βαρύνουν τον εντολέα») Εξαιρούνται περιπτώσεις τραπεζών εξωτερικού.Όταν δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα, θα πρέπει να επιλέγεται επιμερισμός εξόδων. (επιλογή «SHA», «έξοδα επιμερίζονται.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα ποσά της Ετήσιας Συνδρομής, της Εγγραφής και των παλαιότερων οφειλών στρογγυλοποιούνται στις παρακάτω τιμές Ευρώ:

Εγγραφή  10,00 Ευρώ

Ετήσια Συνδρομή (νέα μέλη και υφιστάμενα μέλη) 10,00 Ευρώ.

Η οικονομική δύναμη του Συλλόγου μας βασίζεται στις δωρεές και τις εισφορές των μελών του. Οι δωρεές και εισφορές σας καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του Συλλόγου καθώς και έξοδα για διοργάνωση ημερίδων, εκδηλώσεων και συναντήσεων σε ετήσια βάση.

Δωρεές

Οποιοσδήποτε εμπνέεται από τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου μας, ανεξάρτητα από το αν είναι διπλωματούχος ή όχι, μπορεί να συνεισφέρει το ποσό που επιθυμεί για τη στήριξη της λειτουργίας του  συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Απο την πλευρά μας, εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο την κοινή μας αφετηρία.

Για πληροφορίες στον  κο Σπύρο Καμπαξή  τηλ: 6955547666

FACEBOOK

Γίνε μέλος

 

fieldset

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.