Εκδηλώσεις Αύγουστος 2019 (βράβευση Κων/νου Χατζημηνά-Ομάδα διάσωσης Φίλιος Ζεύς)

Εκδηλώσεις Αύγουστος 2019 (βράβευση Κων/νου Χατζημηνά-Ομάδα διάσωσης Φίλιος Ζεύς)

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με την συνεργασία των τοπικών Συλλόγων πολιτιστικού Συλλάμου & Αγίου Νεκταρίου Βρυούλων, πραγματοποίησε μια όμορφη βραδιά το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο της Συλλάμου , σε αυτή συμμετείχαν αφιλοκερδώς πλήθος θεατών απόλαυσαν την θεατρική παράσταση και την ρεμπέτικη μουσική , που ήταν με δωρεάν την είσοδο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα παρακάτω:

  • Η θεατρική ομάδα Τρίκυκλον την απολογία του Σωκράτη (Γιάννης Σωμαράκης Αδάμ Φρογάκης Γιώργης Κοντογιάννης (Κρης))
  • και τα Ρεμπέτικα Μονοπάτια( Βαγγέλης Κακουδάκης-Μπουζούκι,Μπαγλαμά Γιώργος Χαλκιαδάκης-Κιθάρα Θεοφάνης Χάσκος-Μπουζουκι Νίκος Κάπλατζης-κρουστα που μας χάρισαν ποιοτικά ρεμπέτικα τραγούδια
  • Στα πλαίσια των εκδηλώσεων ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θα τίμησε  τον Κων/νο Χατζημηνά αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας εδώ και χρόνια για την προσφορά του στον Σύλλογό μας και ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου μας   (οι παραπάνω εκδηλώσεις ήταν προς τιμή του).
  • Επίσης βραβεύθηκε η ομάδα διάσωσης Φίλιος Ζεύς για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε όλες μας τις αθλητικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις.

Χορηγοί: Cretan Quality – Ασκληπιός Διάγνωσις- Βότομος–Ποτοποιίες Αλεξάκη-Τιτάκη-Μινωικές Γραμμές-ΟΛ Ηρακλείου-Δήμος Ηρακλείου-Καφές Δανδάλη- Βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο-σχολή χορού Χορεύειν.