Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προσκυνηματική πεζοπορία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 9η φορά η προσκυνηματική πεζοπορία Ηράκλειο-Μονή Κουδουμά .
Οχτώ πεζοπόροι-αθλητές ξεκίνησαν την Παρασκευή 29/6 το απόγευμα από την Πλατεία Σινάνη και αφού διύνησαν την διαδρομή Σίλαμος-Αρχάνες-Χουδέτσι-Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Πραιτόρια-Χάρακας-Στέρνες (από Στέρνες φέτος για πρώτη φορά πήγαμε) τερματισισαν μετά από 13 ώρες συμπεριλαμβανόμενες και οι στάσεις στην Ι.Μ. Κουδουμά.

 

Οι αθλητές πεζοπόροι ήταν: Σπυρίδων Καμπαξής-Αρχάβλης Ελευθέριος-Περράκης Παναγιώτης-Φανουργάκης Δημήτριος-Γραμματικάκης Μιχάλης-Μαλλιαράκης Νικόλαος-Καλουρής Αντώνιος-Πλουμή Αργυρώ.
Στον τερματισμό έγινε η απονομή των μεταλλίων από τον ηγούμενο της Ι.Μ. πατέρα Μακάριο. Oι αθλητές αφού έκαναν το καθιερωμένο μπάνιο στην θάλλασα επέστρεψαν.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα διάσωσης ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ. Mε το έμπειρο προσωπικό του ήταν σε όλη την διαδρομή δίπλα μας. Tα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων κ.κ. Στρατάκη Μανώλη,Στρατάκη Στέλλα -Πολλάκη Βαγγέλη που ήταν συνοδοί μας. Oι αθλητές-πεζοπόροι αφιέρωσαν τον αγώνα στον συναθλητή μας κ μέλος Γιάννη Βραβορίτη που επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να είναι μαζί μας.
Κληρώθηκε δωρεάν σε όλους μας αθλητές και συνοδούς ένα αθλητικό ρολόι προσφορά του καταστήματος ΤΟΠΑΖΙ και τυχερός ήταν ο Περράκης Παναγιώτης.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την ευγενική προσφορά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FACEBOOK