9ος ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ-ΤΡΕΞΙΜΟ 73χλμ.ΜΟΝΗΣ ΚΟΥΔΟΥΜΑ

9ος ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ-ΤΡΕΞΙΜΟ 73χλμ.ΜΟΝΗΣ ΚΟΥΔΟΥΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 9ος δρόμος μονής Κουδουμά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης την Παρασκευή & Σάββατο 24-25 Ιουνίου μιας και την διαδρομή που διάνυσαν οι αθλητές-πεζοπόροι  έγινε κυρίως σε νυχτερινές ώρες.

Η Εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Σινάνη στις 18:00 και ο τερματισμός έγινε  στις 06:30 στην Ι.Μονή Παναγίας Κουδουμά.

Στην εκκίνηση βρέθηκαν πάνω από 30 αθλητές πεζοπόροι αλλά στον τερματισμό έφθασαν δέκα  οι: Καλιόπη-Άννα-Σαμπρίνα-Παναγιώτης-Αντώνης-Ζαχαρίας-Μιχαήλ-Ιωάννης-Γεώργιος-Σπυρίδων αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθειά τους.

Η διαδρομή που έκαναν οι αθλητές ήταν: Εκκίνηση πλατεία Σινάνη-Λεωφόρος Ούλαφ Πάλμε – Βασιλειές- Σίλαμος- Αρχάνες-Χουδέτσι- Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Χάρακας- Στέρνες  Μονή Κουδουμά.

Στον τερματισμό έγιναν οι απονομές και δόθηκε το αναμνηστικό μετάλλιο από τον Ηγούμενο της Ι.Μ. κ.κ. Μακάριο στους αθλητές και συνοδούς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την σπουδαία βοήθεια στην διοργάνωση την Ομάδα διάσωσης Φίλιος Ζεύς που ήταν παρόν σε όλη την διαδρομή και τους συνοδούς Μιχάλη- Ιωάννη όπως για την ευγενική τους χορηγία τους κάτωθι χορηγούς που δίχως αυτούς δεν θα είχε την ανάλογη επιτυχία η διοργάνωση μας:

ΟΛΗ Ηρακλείου-Ασκληπιός διάγνωσις- Τυποκρέτα Καζανάκης,- Είδη σκίασης Σκυβαλάκης, – καφές Δανδάλη,Αβιάρεπς Ελλάς-ΣΥΦΑΚ-Μίνως Νικ- Μινωικές Γραμμές-Αφοι Καλουδάκη-Ιωάννης Κυριακάκης Ιωάννης-Εnvirol-Μαυράκης- Σ/Μ Σκλαβενίτης -Κρητικός Φούρνος- ΦΗΜΗ- Φούρνος Βαμβουκάκη- Γλυκά της Αργυρώς- Οινοποιία Τιτάκης- Νερό Σελινάρι- Γιάνναρης Α.Ε.-Επεξεργασία μαρμάρου Ρείσης Γιώργος Σ/Μ Χαλκιαδάκης

Οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά να το πραγματοποιήσουμε ξανά αρκεί να υπάρχει υγεία.